Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Jan Narvesen«En revisor er en uavhengig tredje part som påser at selskapet overholder lover og regler. Vi konkluderer på om regnskapet inneholder vesentlig feilinformasjon. Vår revisjonsberetning kan brukerne av regnskapet stole på.»
– Jan Narvesen

Henrik Narvesen«Vi bistår kriserammede selskaper med kontantstøtteordningen. Ta kontakt for bistand»
– Henrik Narvesen

 

Kort om oss

Vi er en gasellebedrift og ser etter flinke medarbeidere for videre vekst. Vi søker kollega i Kongsvinger, Oslo, eller Hamar. Interessert? Ta kontakt med oss.

Narvesen Revisjon er et lite familiedrevet revisjonsfima med lokaler i Storgata 2 ved gamlebrua i Kongsvinger. Vi ønsker kort responstid, så ring, mail eller kom innom så vi kan være behjelpelige med å løse deres behov eller problemstillinger.

Les mer om oss.

Vi tilbyr

Vi er et fremtidsrettet revisjonsforma med fokus på bærekraft og effektivisering. Vi er selvfølgelig papirløse og benytter elektronisk signering på formelle papirer.

Med vår kompetanse vil vi være behjelpelige med å kommunisere og håndtere selskapets risikoer innen regnskap, skatt og avgift. Dette på en tillitsvekkende, rettidig måte, slik at ledelsen kan fokusere på lønnsom drift, uten å beskymre seg for at selskapet etterlever pålagte lover og regler.

Som et lite selskap med kort beslutningsvei er vi engasjerte, tilgjengelige og leverer tjenester brukerne av regnskapet kan stole på. Vi ønsker et tillittsfullt samarbeid og en kostnadseffektiv revisjon hvor det aller meste foregår elektronisk. Våre kunder er i ulike bransjer i SMB-markedet.

Les mer om våre tjenester.

Revisorforeningen 

Vi er medlem og følger:

Den norske Revisorforening (DnR)

 


Kontakt og følgeinformasjon:

Instagram: @narvesenrevisjon https://www.instagram.com/narvesenrevisjon/

Facebook: Narvesen Revisjon AS https://www.facebook.com/narvesenrevisjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på revisjon eller andre tjenester:

Kontakt oss

Send oss en mail ved hjelp av dette skjemaet.
Vi tar kontakt med deg innen kort tid.

Felter markert med * må fylles ut

Vent 3 sekunder for å sende.

Del denne siden med andre!

© 2021 Narvesen Revisjon

Personvernerklæring

Logg inn