Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Jan Narvesen«En revisor er en uavhengig tredje part som påser at selskapet overholder lover og regler. Vi konkluderer på om regnskapet inneholder vesentlig feilinformasjon. Vår revisjonsberetning kan brukerne av regnskapet stole på.»
– Grunnlegger - Jan Narvesen

Henrik Narvesen«Vi ønsker å skape tillit mellom mennesker, selskaper og samfunnet. Vi jobber for at kundene kan drive i samsvar med lover og regler, samt skape verdier og sikre økonomisk vekst»
– Henrik Narvesen

 

Kort om oss

Narvesen Revisjon er et revisjonsfima i vekst med lokaler i Storgata 2 ved gamlebrua i Kongsvinger. Vi har også kontorer på Spaces i Tullinløkka i Oslo.

Vi har klienter innen de fleste bransjer og av ulik størrelse.  

Les mer om oss.

Vi tilbyr

Vi er et fremtidsrettet revisjonsforma med fokus på bærekraft og effektivisering. Vi er selvfølgelig papirløse og benytter elektronisk signering på formelle papirer.

Med vår kompetanse vil vi være behjelpelige med å kommunisere og håndtere selskapets risikoer innen regnskap, skatt og avgift. Dette på en tillitsvekkende, rettidig måte, slik at ledelsen kan fokusere på lønnsom drift, uten å beskymre seg for at selskapet etterlever pålagte lover og regler.

Som et lite selskap med kort beslutningsvei er vi engasjerte, tilgjengelige og leverer tjenester brukerne av regnskapet kan stole på. Vi ønsker et tillitsfullt samarbeid og en kostnadseffektiv revisjon hvor det aller meste foregår elektronisk. Våre kunder er i ulike bransjer i SMB-markedet.

Les mer om våre tjenester.

Revisorforeningen 

Vi er medlem og følger:

Den norske Revisorforening (DnR)

 


Kontakt og følgeinformasjon:

Instagram: @narvesenrevisjon https://www.instagram.com/narvesenrevisjon/

Facebook: Narvesen Revisjon AS https://www.facebook.com/narvesenrevisjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på revisjon eller andre tjenester:

Kontakt oss

Send oss en mail ved hjelp av dette skjemaet.
Vi tar kontakt med deg innen kort tid.

Felter markert med * må fylles ut

Vent 3 sekunder for å sende.

Del denne siden med andre!

© 2023 Narvesen Revisjon

Personvernerklæring

Logg inn