Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om oss


Jan NarvesenJan Narvesen er en erfaren revisor med solid regnskapserfaring som tidligere regnskapssjef i Dyno Walbro. Han startet Narvesen Revisjon i år 2000 og har siden den gang opparbeidet seg en god portefølje fra små og mellomstore bedrifter i ulike bransjer og selskapsformer.

Jan er også en aktiv politiker og sitter i kontrollutvalget i Hedmark Fylkeskommune. Han sitter også i ligningsutvalget (www.utvalget.no) hvor de arbeider til fremme av skattefaglig utvikling i teori og praksis til nytte for offentlig og privat sektor.

Kontakt Jan på jan@narvesenrevisjon.no, eller                         på mobiltelefon +47 91 89 55 45

cv: på etterspørsel

Farhat Shaheed har bachelor i Regnskap og Revisjon og begynte hos oss i 2020. Hun har hatt en bratt læringskurve og har allerede oppparbeidet seg solid kompetanse på ulike selskapesformer av ulike størrelser og i forskjellige bransjer.

Farhat er nytenkende og bruker de nyeste digitale verktøyene tilgjengelig for å få en kostnadseffektiv revisjonsprosess.

cv: LinkedIn


Vi er blitt en gasellebedrift. Se lista fra Hedmark her: 

https://www.dn.no/staticprojects/2018/10/gasellene/ 

Les om oss i Kongsvingerguiden november 2014: http://pubadmin2.ostfold.netdata/images/992/Skjermbilde.PNG

Henrik NarvesenHenrik Narvesen har Master i Regnskap og Revisjon og har vært ansatt 5 år i Deloitte AS med erfaring fra ulike bransjer og selskapsstørrelser. I tillegg til å være delaktig i hele revisjonsprosessen, deltok han aktivt i revisjon av internkontroll i større selskap.

Som tidligere ansatt i et av verdens største revisjonsselskaper er Henrik bevisst på hva ulikekunders behov for å etterleve dagens lover og regler i ulike bransjer. Han er opptatt av fornøyde kunder igjennom tillitsfull, tett kommunikasjon og ønsker en effektiv revisjonsprosess med dokumentasjon tilgjengelig elektronisk, eller via tilgang til nettbaserte systemer.

Kontakt Henrik på henrik@narvesenrevisjon.no, eller                 på mobiltelefon + 47 41 04 83 51

cv:  linkedin 

Del denne siden med andre!

© 2022 Narvesen Revisjon

Personvernerklæring

Logg inn